Книги

ЖИВА ЗЕМЛЯ ІГОРЯ ДАНИЛЮКА

Ця книга видана до 65-річчя Ігоря Васильовича Данилюка – генерального директора потужного сільськогосподарського підприємства – ТОВ «Волочиськ-агро», що входить до складу вертикально інтегрованого агропромислового холдингу АСТАРТА й успішно господарює на землях Хмельницької та Тернопільської областей.

 

Ігор Васильович — визнаний державою і колегами лідер агровиробницва Поділля та всієї України. Данилюк — депутат Верховної Ради СРСР, обраний 1989 року по Тернопільському національно-територіальному округу з перевагою у 300 тис. голосів. Він — кавалер орденів Трудового Червоного Прапору і «Знак Пошани», Заслужений працівник сільського господарства України.

З дитячих років Ігор заприсягнувся Богу любити землю та берегти її. Сіяти добро і пестити кожну зернину. Він жодного разу в житті не зрікся своєї клятви. Досвідчені хлібороби, споглядаючи за його — тоді молодого агронома — роботою, зробили впевнений висновок: Данилюк землю нікому на поругу не віддасть, недоспить, недоїсть, під дощем змокне, а поля необробленого не залишить!

 

Книга розрахована на широке коло читачів: для усіх, хто цікавиться питаннями історії та економіки агропромислового комплексу Подільського краю, а також для студентів вишів сільськогосподарського профілю, фахівців та управлінців аграрного сектору.

 

Шелкопляс Т.О. ЖИВА ЗЕМЛЯ ІГОРЯ ДАНИЛЮКА. -
Київ : ТОВ «АГРОМЕДІА-ПРО», 2014. - 272 с., іл.
ISBN 978-966-97144-3-5

 

Ми готові залучити всі свої сили і таланти, щоби створити правдиві і змістовні життєписи видатних синів і дочок України, які своєю невтомною працею на аграрній ниві забезпечують добробут України.

 

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"