Поштова адреса: 01135.  Київ-135, а/с 79. 
  Контактний телефон:  +38(044)227-93-55
  E-mail: info@agroprofi.com.ua 
             Передплатний індекс: 98990


Книги:

Топ переглядів за місяць:

ЧИ ДОВГО ТРИВАТИМЕ СОЛОДКЕ ЖИТТЯ УКРАЇНСЬКИХ ЦУКРОВАРІВ?
Повний текст у друкованій версії Одна із найстаріших галузей країни — цукрова, хочеться вірити,...
«СІГМА» ПРАЦЮЄ З МАРШАЛЬСЬКИМ ОПТИМІЗМОМ
Найкращим підтвердженням тому, що вітчизняна галузь свинарства продовжує стало працювати в...
НІШЕВІ КУЛЬТУРИ: ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ БАТАТУ
Повний текст у друкованій версії Сьогодні ми продовжуємо публікацію матеріалів із Другої...
ЛЮДМИЛА АДАМЧУК: «РОЗВИТОК МОЖЛИВИЙ ЛИШЕ ЗА БАЖАННЯ ЖИТИ КРАЩЕ»
Висвітленню питання корпоративної соціальної відповідальності в агропромисловому комплексі наше...
ЖИМОЛОСТЬ — НАЙПЕРША ЛІТНЯ ЯГОДА
Повний текст у друкованій версії Продовжуємо публікацію матеріалів другої національної...

Наші партнери:

ДОКУЧАЄВСЬКІ ЧОРНОЗЕМИ ЗРОСТИЛИ КОВБАСУ

ImageСучасні ковбасні полиці магазинів – мрія пересічного громадянина радянської епохи. А от смак та якість багатьох ковбас тих часів, на жаль, – вже наш світлий спогад. Коли ми бачимо таке розмаїття товару, перед покупцями стає питання – які ж товари вибрати, чия продукція відповідає критерію «ціна-якість».
Та віднині, для тих, хто знайомий з торговою маркою «Докучаєвський продукт» і вподобав продукти під цим логотипом, цей вибір став набагато легший, адже 25 травня на території ТОВ «Агропромислова компанія «Докучаєвські чорноземи» у місті Карлівка Полтавської області відкрився сучасний м'ясокомбінат, де будуть випускатися варені, варено-копчені та напівкопчені ковбаси, сосиски, сардельки, ковбаси ліверної групи, словом, усі види цього виду продукції, що так полюбляють споживачі. А найголовніше – це те, що всі ці ковбаси та ковбасні вироби виготовлятимуться із натуральної сировини, без домішок та покращувачів смаку.
Нове підприємство повністю укомплектоване найсучаснішим обладнанням виробників із Польщі, Словенії, Швейцарії, України. Також кожне з приміщень за своїми характеристиками відповідає тим вимогам, які дозволять випускати у ньому якісний продукт, мають свій температурний режим, який необхідний для виробничого процесу. Ще одна особливість переробного підприємства «Докучаєвських чорноземів» – на м'ясокомбінаті компанії не використовуватиметься жодного кубометру природного газу. Продукція виготовлятиметься виключно завдяки енергозберігаючим технологіям. Мова йде про так звані паливні гранули-пелети, які виготовляються у Халтуринському відділку компанії із відходів рослинництва.
Як повелося з давніх часів, для продовження хороших православних традицій, нове підприємство було освячено благочинним Карлівського округу протоієреєм Віталієм. Але в цей день будівлю було освячено не тільки зсередини – довгоочікуваний, такий потрібний дощ, благословив приміщення м'ясокомбінату і ззовні.
Незважаючи на те, що у небесній канцелярії на цей день запланований був дощ та поривчастий вітер, це не змогло затьмарити відкриття такого потужного підприємства – біля нового приміщення м'ясокомбінату тріпотіли на вітрі прапори, а дівчата в національних костюмах за давньою та доброю традицією зустрічали почесних гостей хлібом-сіллю.
Урочисте відкриття розпочалося з виступу голови Полтавської обласної державної адміністрації Олександра Удовіченка. Очільник області привітав усіх карлівчан з відкриттям Карлівського м'ясокомбінату, зауваживши, що це і нові робочі місця для жителів, і насичення ринку таким потрібним продуктом, який у найближчий час, на його переконання, міцно завоює споживчий ринок та радуватиме своїм смаком усіх шанувальників та прихильників.
Голова ради засновників ТОВ «АПК «Докучаєвські чорноземи» Андрій Сокіл зазначив: «Фундамент цього підприємства був закладений 20 травня минулого року. І от завдяки спільній праці проектантів та будівельників сьогодні ми відкриваємо цей новий високопродуктивний м'ясокомбінат. Не випадково девіз агрокомпанії «Докучаєвські чорноземи» – «З людьми і для людей», і ця програма для покращення життя населення, яку засновники визначили краєугольною в діяльності підприємства, неухильно виконується. Зокрема, агрокомпанія зробила великий крок у рослинництві, збираючи до 150 тисяч тонн різних зернових культур, у тому числі соняшнику, також було повністю переобладнано машинно-тракторний парк. І тому наступний наш крок – це переробка. Для цього і побудували цей м'ясокомбінат, де виготовлятиметься близько 200 видів продукції, яка відповідатиме державним стандартам». Також Андрій Олексійович у своїй промові подякував проектантам та будівельникам, що працювали на будівництві, і які у такий короткий час змогли ввести у дію переробне підприємство.
Привітав усіх присутніх з відкриттям м'ясокомбінату і благочинний Карлівського округу отець Віталій. Він подякував агропромисловій компанії «Докучаєвські чорноземи» за допомогу у відновленні храмів та допомозі православному дитячому табору «Орлятко», яким уже декілька років опікується  підприємство.
ImageПоздоровити з відкриттям м'ясокомбінату завітали також і інші почесні гості: генеральний директор асоціації «Полтавацукор», Герой Соціалістичної Праці Є.М.Золотарьов, начальник Управління ветеринарної медицини в Полтавській області С.В.Аранчій, голова Машівської РДА О.І.Прокопенко, депутат Харківської обласної ради О.Ю.Абросімов, голова Карлівської РДА О.В.Кобченко, голова Карлівської районної ради П.М.Світлик, Карлівський міський голова В.А.Слєпцов. А також представники банків, проектної організації, фірм – постачальників обладнання та керівники місцевих господарств.
Почесні гості перерізали символічну стрічку, відкривши Карлівський м'ясокомбінат ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи». Після цього Михайло Гнатюк, директор щойно відкритого м'ясокомбінату, провів для почесних гостей та представників ЗМІ екскурсію цехами нового виробництва.
На дегустації перших зразків фірмової продукції Карлівського м'ясопереробного підприємства було представлено близько 20 сортів ковбасних виробів, а головний технолог підприємства Сергій Піскунов розповів про технологію виготовлення того чи іншого продукту з використанням суто натуральної сировини та суворим додержанням найвищих стандартів якості і безпеки харчової продукції.
Відтепер українці матимуть більше власної якісної і свіжої продукції, а не мороженої роками у холодильних камерах
з-за кордону.

Стати Агропрофі просто! Лише за кілька кліків!

Події:

Ціни на зернові: