Статті

ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО З «НІБУЛОНОМ»

Справжнє свято влаштував «НІБУЛОН» для дітей Снігурівського району Миколаївщини. Представники компанії відвідали тамтешні навчальні заклади, подарували вихованцям і вчителям приємні та корисні подарунки, а також провели для дітей день відкритих дверей на підприємстві.

У переддень на особистому прийомі народного депутата Андрія Вадатурського мешканцями було піднято низку важливих питань щодо підвищенням якості освіти у Снігурівському районі. Народний депутат особисто пообіцяв допомогти у вирішенні нагальних проблем навчальних та виховних закладів району. І, як завжди, дотримав свого слова.

Ініціативу Андрія Вадатурського підтримала компанія «НІБУЛОН», яка минулого тижня втілилася у проведенні низки змістовних заходів соціального спрямування.

Так, Широківська ЗОШ отримала у подарунок новенькі комп'ютери для покращення можливостей освоєння знань. Також підприємство взяло на себе витрати по харчуванню двох учнів школи з малозабезпечених родин, які проживають на території Новопетрівської сільської ради. Педагогічний колектив та діти щиро подякували генеральному директору компанії, Герою України Олексію Вадатурському та народному депутату Андрію Вадатурському за добро та людяність, а також системну підтримку навчального закладу. На знак вдячності талановиті учні школи присвятили гостям чудовий вокальний номер.

Без подарунків не залишилися і маленькі вихованці ДНЗ «Золоте зернятко» (Червонодолинська сільська рада). Дитсадок отримав сучасний комп'ютер. Цього ж дня колектив закладу дізнався від компанії «НІБУЛОН» ще одну дуже приємну новину: щойно настане стабільно тепла погода, старенькі вікна в дитячому садочку буде змінено на нові металопластикові.

Районному реабілітаційному центру для дітей-інвалідів «Журавлик» директор філії «Снігурівська», депутат райради Володимир Бердик передав від імені компанії електрокотел для нового приміщення центру та солодкі подарунки для кожного вихованця. Зовсім скоро реабілітаційний центр отримає ще один прояв уваги від компанії — гарний лінолеум для приміщень закладу.

Начальник відділу орендних відносин «НІБУЛОНу», депутат Миколаївської облради Надія Боднар наголосила, що керівництво компанії розуміє, як важливо дати можливість дітям з обмеженими можливостями відчути себе повноправними громадянами своєї країни, створити комфортні умови, щоб максимально розкрити та розвинути їхній потенціал та талант, щоб у подальшому вони могли жити повноцінним та яскравим життям.

Директор центру «Журавлик» Ольга Уткіна подякувала Олексію Вадатурському та всьому його колективу за неоціненну допомогу дитячому закладу, передала Подяку від центру, а також пам'ятний сувенір, виготовлений творчими руками дітлахів.

Для учнів Широківської ЗОШ та центру «Журавлик» територією філії «Снігурівська» нібулонівці влаштували цікаву екскурсію, під час якої маленькі відвідувачі ознайомилися з роботою підприємства. Гості мали змогу не лише побачити сучасну сільськогосподарську техніку, а й разом з дорослими посидіти в кабінах нових тракторів і комбайнів.

Завершилася зустріч невеличким концертом від вихованців реабілітаційного центру «Журавлик». Діти натхненно читали вірші про рідну Україну, співали улюблених пісень, танцювали, пробуджуючи у серці кожного з присутніх найдобріші почуття. Кожен виконавець був щедро нагороджений радісними оваціями та щирими оплесками працівників філії «Снігурівська» та учнів Широківської ЗОШ. Цей день, без сумніву, залишить найсвітліші спогади у серцях дітей і дорослих, адже він подарував малечі відчуття справжньої турботи і уваги з боку дорослих, а також віру у власні сили та надію на майбутні успіхи.

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"