Статті

У БАЛТСЬКОМУ РАЙОНІ НА ОДЕЩИНІ З'ЯВИЛИСЬ ЛЖЕ-НІБУЛОНІВЦІ

Україна розпочала шлях до змін. Але сьогодні, коли вся громада об'єдналась навколо ідеї зміни нашого суспільства на краще, ще лишаються шахраї, здатні, використовуючи скрутну політичну та економічну ситуацію, обдурювати селян. Нещодавно, до компанії «НІБУЛОН» звернулись жителі Балтського району Одеської області. Виявилось, що керівник одного з районних агропідприємств, від імені компанії «НІБУЛОН», схиляє селян віддавати землю в оренду, начебто, з метою створення нової філії компанії.

Аби попередити людей та уберегти їх від дій зловмисників до наших читачів звернувся регіональний директор з виробництва компанії «НІБУЛОН» Олександр Терещенко:

«Я закликаю всіх власників земельних ділянок у Балтському районі не піддаватись на хитрощі представників інших підприємств, які, начебто, від імені компанії «НІБУЛОН», пропонують укладати договори оренди землі. Таких повноважень наша компанія жодному сторонньому підприємству не надає і не надавала. Тим власникам земельних ділянок, до кого звернулись такі самоназвані «представники» компанії «НІБУЛОН», пропонуємо попросити їх пред'явити довіреність за підписом генерального директора. Якщо такий документ відсутній – значить перед вами шахраї!

Особливе занепокоєння викликає те, що вказані люди, представляючи певне громадське об'єднання, поширюють чутки, що дане об'єднання є політичною силою Олексія Вадатурського. Офіційно повідомляю, що Олексій Опанасович підтримує виключно лінію нашого Президента Петра Порошенка, про що неодноразово заявляв під час візитів Президента на наше підприємство. 

На відміну від подібних шахраїв, «НІБУЛОН» працює чесно та  відкрито. Коли наше підприємство укладає договори оренди землі, то, по-перше, ми завжди приходимо на запрошення власників земельних ділянок. По-друге, перш ніж укладати договори, ми проводимо загальні збори власників землі, на яких розповідаємо про умови оренди, знайомимо потенційних орендодавців з основними пунктами договору оренди землі тощо. Тільки після того, як власники земельних ділянок згодні з умовами оренди,  компанія «НІБУЛОН»  укладає з орендодавцями договори, які надалі підлягають обов'язковій державній реєстрації.

За такими принципами ми працювали і працюємо в дванадцяти областях України, зокрема і на Одещині. Починаючи з 2011 року та до вересня 2014 року компанією «НІБУЛОН» укладено та зареєстровано у встановленому порядку договори оренди землі з власниками земельних ділянок, розташованих на території сіл Бендзарі та Андріяшівка Балтського району. Довіра людей до нашої компанії з кожним днем тільки посилюється. Всупереч протидіям конкурентів, все більше селян звертаються до нас задля укладання договорів оренди. Люди розповідають, що чекають на завершення термінів дії їх угод з іншими підприємствами, аби найшвидше заключити договори оренди землі з нашою компанією.

Така позиція селян є цілком закономірною.

Прихід компанії «НІБУЛОН» у Балтський район для багатьох селян став справжнім порятунком. Ще 2011 року ми запропонували селянам найвищу в районі орендну плату – 4% від нормативної грошової оцінки земельних ділянок. У 2012 році розмір орендної плати за землю при укладанні договорів оренди землі зріс до безпрецедентних по району 5% від нормативної оцінки землі.

«НІБУЛОН» за власною ініціативою підняв планку розміру орендної плати, тому й інші орендарі Балтського району були просто змушені, в свою чергу, також підняти розмір орендної плати. Компанією «НІБУЛОН» уже виплачено орендну плату за землю власникам землі за 2014 рік у грошовій формі та в натуральній формі (ранніми зерновими культурами – пшениця, ячмінь). Орендна плата нашою компанією виплачувалась навіть у 2012 та 2013 роках, коли земельні ділянки не оброблялися у зв'язку з чисельними судовими справами, які були порушені Балтським районним судом Одеської області за ініціативою колишнього орендаря.

Тільки восени 2013 року, після завершення всіх судових справ, «НІБУЛОН» розпочав обробіток земель у Балтському районі, посіявши кукурудзу. Слід відзначити, що землі, котрі дістались нам «у спадок» від попереднього орендаря, були занедбані та порослі бур'янами. Фахівцями нашої компанії було запроваджено інтенсивні технології вирощування сільгосппродукції, націлені на максимальний результат. Адже «НІБУЛОН» – це  передові агротехнології та техніка, сучасні комплексні мінеральні добрива, найкраще насіння та засоби захисту рослин вітчизняних та зарубіжних виробників. І сьогодні я з гордістю можу прозвітувати перед нашими орендодавцями: нам не соромно за якість кукурудзи, що нині зріє на полях компанії в Балтському районі. Після збирання врожаю фахівцями виробничого відділу компанії вже запланований обробіток полів під посів соняшнику.

Прийшовши в регіон, наша компанія не залишилась і осторонь соціальних проблем громади. У 2011 році до свята Першого дзвоника «НІБУЛОН» подарував учням школи у с. Бендзарі дві інтерактивні дошки та комп'ютерний кабінет. Протягом 2011-2014 років компанією було надано допомогу для придбання спортивного інвентаря, освітлювальних приладів та ремонту водопроводу для школи, відновлення вуличного освітлення у Бендзарівській сільській раді, надавалась підтримка ветеранській організації та колективу фізичної культури.

Балтський район і село Бендзарі мають особливе значення для компанії «НІБУЛОН», тут народився наш генеральний директор, Герой України Олексій Вадатурський. Саме тому нам неприємно чути повідомлення, що хтось, прикриваючись ім'ям нашої компанії, прагне реалізувати свої шахрайські оборудки. На жаль, сьогодні залишилося чимало тих, хто здатен використовувати чужий авторитет задля маніпулювання людьми.

Компанія «НІБУЛОН» закликає всіх мешканців Балтського району бути пильними та не піддаватись на умовляння зловмисників!»

 

За інф. прес-центру компанії

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"