Статті

Аукціон на допомогу воїнам АТО

book 04Редакція газети «Агропрофі» задля допомоги воїнам АТО на Сході України реалізувала  з аукціону авторський шкіряний примірник видання «Зірки першої величини. Агропромисловий комплекс України» з автографами майже всіх героїв книги.

Благодійний аукціон на допомогу воїнам АТО був оголошений редакцією на власному інтернет-сайті (http://www.agroprofi.com.ua), а також інтернет-сайтах партнерів: ВГО «Українська аграрна конфедерація», Українська зернова асоціація, Аграрний союз України, ІК «ПроАгро», «Агроперспектива», «Юридична практика», і тривав 10 днів (з 8 по 17 вересня 2014 р.).

Початкова ціна становила 1000,00 грн, мінімальний крок ставки – 1000,00 грн. В результаті поданих 15 заявок кінцева ціна становила 19000,00 грн.

Як повідомлялося, ці кошти було домовлено передати чинному учаснику батальйону «Донбас» – Володимиру Слабовському, який у мирний час очолював ЗАТ «Холдинг «Т і С» і був президентом Всеукраїнської асоціації пекарів. На той час ми плідно співпрацювали. Володимир Леонардович Слабовський – добре відома й авторитетна людина не лише на вітчизняному зерновому ринку – наразі зі зброєю в руках стала на захист Вітчизни. Вирішивши не стояти осторонь допомоги нашим героїчним захисникам – синам, коханим, чоловікам, батькам і дідам – 25 вересня «Агропрофі» переказала означені 19000,00 грн на рахунок Благодійного фонду допомоги батальйону «Донбас».

 

Платіжні реквізити фонду:

Р/р №26004056106782, банк «Приватбанк», філія «КиївСіті», МФО 380775

Отримувач: БО «Благодійний фонд допомоги батальйону Донбас», ЄДРПОУ 39272034

Призначення платежу: Благодійний внесок

 

Також редакція розпродає залишки основного тиражу книги «Зірки першої величини. Агропромисловий комплекс України» за ціною 50 грн, усі кошти також підуть на допомогу воїнам АТО. 

 

Довідково. Батальйон «Донбас» – спецпідрозділ МВС України, сформований у квітні 2014 року із добровольців для виконання завдань протидиверсійного та антитерористичного характеру на території Донецької і Луганської областей, у тому числі для забезпечення охорони державного кордону від проривів організованих груп терористів з боку Росії.

Формування батальйону розпочалося у квітні 2014 року, коли його командир Семен Семенченко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заявив про збір коштів та запис добровольців до батальйону територіального захисту Донецької області під назвою «Донбас».

Майже відразу близько 600 чоловік виявили бажання стати в ряди батальйону, однак керівництво Донецької області не підтримало таку ініціативу. Тому бійці вимушені були перебазуватися на територію сусідньої Дніпропетровської області, де завдяки підтримці її керівників змогли фактично сформувати підрозділ в статусі роти «Донбас-1» Дніпропетровського полку національного захисту.

Навчання добровольців проходило в одному з сіл на кордоні Дніпропетровської і Донецької областей, на території колишньої тракторної бригади.

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"