Статті

«НІБУЛОН» ПРОДОВЖУЄ ПІДТРИМКУ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ

Йдеться про допомогу в оснащенні та ремонті техніки, придбання військового спорядження та паливно-мастильних матеріалів, забезпечення побутових умов та багато інших нагальних потреб Збройних Сил нашої країни.

Так, 15 квітня допомогу від компанії «НІБУЛОН» отримали військовослужбовці в/ч А-4515 (командир – полковник повітряних сил ЗСУ Ю.В.Мамчур), які після дислокації на території Автономної Республіки Крим у м.Севастополь перебазувались для розміщення на базі в/ч А-2488 (м.Миколаїв).

Задля вирішення соціально-побутових проблем сімей цієї частини компанією було придбано та передано побутову та комп'ютерну техніку, матеріальні засоби. Зусиллями компанії «НІБУЛОН» створені гідні умови життя та побуту українських військовослужбовців.

Чергову допомогу від компанії отримала в/ч А-0224, що розташована у Миколаєві, і бійці якої несуть службу на блокпостах Херсонської області. Військовослужбовці отримали обладнання та комплектуючі для виконання призначених завдань.

Нині «НІБУЛОН» разом із військовими стоїть на захисті нашої Батьківщини: компанією виділяються кошти на придбання та облаштування 48 фундаментних блоків на блокпостах біля кордонів м.Миколаєва.

Компанія не припиняє всебічно допомагати українській армії, забезпечуючи повноцінне функціонування військових частин. Зокрема, на сьогодні вже передане обладнання, оргтехніка та запчастини для ремонту військової техніки для в/ч

А-0224; передане необхідне спорядження та побутова техніка для в/ч А-1080 Миколаївського ремонтно-відновлювального полку; передане дизельне паливо та бензин в/ч А-2299 для Головного центру радіоелектронної розвідки (м.Бровари та Бориспіль); надана допомога на проведення косметичного ремонту бази мобілізаційного розгортання Вознесенського об'єднаного районного військового комісаріату; передана побутова техніка для Миколаївського зонального відділу Військової служби правопорядку, що займається вирішенням питань, пов'язаних із визначенням та частковим побутовим забезпеченням місць проживання військовослужбовців та їх сімей.

«СВАРОГ ВЕСТ ГРУП» ПІДТРИМУЄ ЧЕРНІВЕЦЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ

16 квітня 2014 року на території військової частини А-2582 високомобільних десантних військ (м. Чернівці) корпорація «Сварог Вест Груп» підписала Меморандум про співпрацю з військовослужбовцями в межах реалізації програми «Народ і армія єдині!», яку реалізовує Благодійний фонд «Зміцнення громад».

Відповідно до Меморандуму, буковинським військовим виділено 180 тис. грн для забезпечення захисту особового складу військової частини та закупівлі бронежилетів 4 класу. Тепер особовий склад частини буде забезпечений бронежилетами на 50-60%.

– Незважаючи на те, що Україна зараз у складному становищі, українські війська ні на крок не відступають від своїх обов'язків та з честю захищатимуть інтереси держави і мирних громадян. Українським військовослужбовцям притаманна незламна сила волі та мужність. Оскільки число солдатів за останній період значно зросло, виникла потреба у їх матеріально-технічній підтримці. Приємно, що в цій ситуації благодійники не залишаються осторонь, – говорить заступник командира військової частини А-2582 по роботі з особовим складом, підполковник Ігор Соболенко.

– Наша співпраця – це рішення всього трудового колективу корпорації «Сварог Вест Груп». Підтримка та розширення меж програми, розпочатої на Хмельниччині, – ініціатива кожного співробітника компанії, адже усі ми бажаємо, щоб наша армія була не лише сильна духом, а й матеріально-технічно готова захищати Батьківщину, – коментує заступник директора департаменту охорони та економічної безпеки корпорації Петро Мосендз, який взяв участь у підписанні Меморандуму.

Нагадаємо, аналогічний договір про співпрацю було підписано 10 квітня 2014 року в Хмельницькій області з військовою частиною А-3730 зенітно-ракетних військ Збройних Сил України (м.Шепетівка). Відповідно до потреб даної військової частини кошти спрямовано на ремонт автомобільної та військової техніки.

ЛЮБАШІВСЬКІ АГРАРІЇ ПЕРЕРАХУВАЛИ УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ 70 ТИС. ГРН

Любашівська асоціація сільгоспвиробників району, Одеська область, відгукнувшись на ініціативу Аграрного союзу України, прийняла звернення до всіх суб'єктів господарювання та всіх мешканців району взяти участь у всеукраїнській акції «Підтримаймо збройні сили України!» Було визначено розмір мінімального внеску, який можуть зробити власники та орендарі землі: це 10 гривень з кожного гектара оброблюваної площі. Списки господарників, які першими зробили благодійні внески, було опубліковано в районній газеті «Хлібороб».

 

На думку голови районної асоціації Олександра Бондаренка, зібрана сумма у 70 тис. грн могла би бути принаймні вдесятеро більшою, якби всі аграрії проявили належну активність. Адже в районі обробляється 75 тис. га орної землі. Підключитися до доброї справи можуть також одноосібники, зазначає він.

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"