Книги

ЗІРКА ПРАВДИ ВАСИЛЯ ПЕТРИНЮКА

Ця книга видана до 60-річчя Василя Андрійовича Петринюка – Героя України, директора Теофіпольської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП», що нині господарює на землях Хмельницької та Тернопільської областей. Василь Андрійович - один із перших Героїв України від агропромислового комплексу, а загалом - десятий володар найвищої відзнаки держави за часів її незалежності.


Василь Петринюк - людина працьовита і відповідальна, яка не терпить несправедливості і нещирості. Таким вже він вродився, тому завжди має, чим поділитися і що сказати. Конструктивна критика, а головне - конкретні пропозиції по кожному із обговорюваних питань, чи то питання господарчі, чи державні, забезпечують увагу і повагу до його слів.
Право радити і критикувати підкріплене успішністю господарств, які він «ставив на ноги». Сьогодні під його орудою вагомо поповнює український ужинок Теофіпольська філія ПрАТ «Зернопродукт МХП».
Працювати з повною віддачею, щиро ділитися досвідом і ніколи не кривити душею - це і є активна громадянська позиція героя цієї книги, яку він висловлював завжди, незважаючи ні на що, починаючи зі шкільної лави і донині.
Наостанок, підсумовуючи презентацію видання, скажемо: долю та життєве призначення головного його персонажа можна визначити словами Леоніда Кучми, Президента України (1994-2005 рр.), який влучно назвав Василя Петринюка «хліборобом від Бога».
Книга розрахована на широке коло читачів: для усіх, хто цікавиться питаннями історії та економіки агропромислового комплексу Подільського краю, а також для студентів вишів сільськогосподарського спрямування, фахівців і управлінців аграрного сектору.

 

Шелкопляс Т.О. ЗІРКА ПРАВДИ ВАСИЛЯ ПЕТРИНЮКА. -
Київ: ТОВ «АГРОМЕДІА-ПРО», 2012. - 256 с., іл.
ISBN 978-966-97144-2-8

 

Ми готові залучити всі свої сили і таланти, щоби створити правдиві і змістовні життєписи видатних синів і дочок України, які своєю невтомною працею на аграрній ниві забезпечують добробут України.

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"