Аграрні події

«ЕНЕРГЕТИЧНІ КУЛЬТУРИ ВІД ВИРОЩУВАННЯ ДО ВИКОРИСТАННЯ. ЗАРУБІЖНИЙ І ВІТЧИЗНЯНИЙ ДОСВІД»

21.02.2018, Середа

Дата: 21 лютого, 2018 р.

Місце: Київ, Броварський пр-т, 15, Міжнародний виставковий центр.

Мета: Продемонструвати вітчизняний та зарубіжний досвід вирощування енергетичних культур та економічну ефективність використання біомаси енергетичних плантацій для сталого виробництва енергії в Україні. 

Цільова аудиторія: аграрні компанії, фермери, муніципалітети, комерційні компанії, державні установи.

Організатори: Біоенергетична асоціація України, НТЦ «Біомаса», ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

Аграрні компанії та фермери, що шукають можливостей для розвитку і виходу на нові ринки вже мали нагоду прийняти участь в Інформаційному дні "Вирощування біоенергетичної сировини – додатковий дохід для аграріїв", який проходив 12 грудня у Києві в рамках проекту FORBIO, на якому дізнались про можливості використання малопродуктивних та покинутих земель регіонів для вирощування енергетичних культур і сталого постачання біомаси з плантацій у місцеві біопаливні котельні, забезпечуючи виробництво більш дешевої теплової енергії.

21 лютого 2018 року для аграріїв і всіх зацікавлених пройде семінар, на якому учасники дізнаються про закордонний досвід вирощування енергетичних культур у таких країнах, як Німеччина, Італія, Польща, а також почують практичні поради щодо вирощування енергетичних культур в Україні.

Стале використання такого виду агробіомаси як енергетичні культури для виробництва енергії може дати поштовх для розвитку місцевої економіки та підвищити добробут аграріїв і сільського населення.

ПРОГРАМА та РЕЄСТРАЦІЯ

Нові статті

ВІД ТРАДИЦІЙ — ДО ІННОВАЦІЙ! РОЗРОБКАМИ ІНСТИТУТУ РОСЛИННИЦТВА ІМ. В.Я.ЮР'ЄВА…

День поля-2018 в Інституті рослинництва ім. В.Я.Юр'єва НААН 5 липня видався особливим, адже його було присвячено 110-річчю від часу заснування цього провідного вітчизняного наукового закладу, а також початку збирання ранніх...

ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ЯК ФІЛОСОФІЯ БУТТЯ І ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА

Останнім часом внутрішній ринок все активніше наповнюється власною органічною продукцією за рахунок налагодження переробки. Зокрема, це крупи, соки, сиропи, повидло, мед, м'ясні і молочні вироби. Саме на вирощуванні і переробці...

СУЧАСНІ СЕЛЕКЦІЙНІ ДОСЯГНЕННЯ НААН

За нетривалий проміжок часу, якихось 100 років, наукова селекція збільшила врожайність злаків з 7 ц/га на початку 20-го століття до 100 ц/га, або 10 т/га. Нині ж у вітчизняних селекційних...

ДЕНЬ НІМЕЦЬКИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Світ наразі добре усвідомив, що аграрний потенціал України є надто великим, тому запропонувати нам свої технології і приладдя для АПК намагаються компанії багатьох переважно провідних країн світу. І німці в...

ВЧАСНО І ЯКІСНО ОБРОБЛЯЙТЕ ҐРУНТ ТА НЕ БІЙТЕСЯ ЙТИ ВПЕРЕД!

Прогресивній технології вирощування польових культур в посушливих умовах Харківщини сьогодні, 15 червня, було присвячено День поля, який відбувся на базі ПСП ім.Фрунзе Зачепилівського району Харківської області з нагоди 20-річчя впровадження...

© 2018 ТОВ "Агромедіа-Про"