ЯК Є ЖИТО – БУДЕМО ЖИТИ!
Так уже ведеться, що українське село, в основному, працює, а не святкує. Та цьогоріч уже вдвадцяте восени, коли землю вкриває жовте листя, коли зібрано врожай, а комори та стодоли заповнені збіжжям, ми відзначаємо День працівників сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік. Наш край завжди славився своїми чорноземами і людьми, які плекають на рідній землі найсвятіший з усіх скарбів – хліб. Саме на українській землі тисячі років тому нашими пращурами було створено найдавнішу хліборобську культуру. Одвічно так велося: життя хлібороба, його достаток і добробут залежали від врожаю. Через те й говорять: як вродить жито, то будемо жити.
Це, мабуть, єдине професійне свято, котре заслужено вважається всенародним, адже завдяки праці сільських трударів забезпечується добробут і благополуччя кожної людини, гарантується продовольча безпека нашої держави. День працівників сільського господарства – це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це завдяки їх невтомній праці полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба. Щиро вітаємо аграріїв з професіональним святом. Нехай справдяться усі ваші мрії і бажання!
У НОМЕРІ:
ВЕРШИНИ АГРАРНОГО ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ
Сьогодні саме сільське господарство більшість фахівців називають рушійною силою і майбутнім української економіки. Кожен день «НІБУЛОН» робить свій внесок у розвиток вітчизняного АПК. Думками щодо розвитку агросектору поділилися представники керівної ланки компанії.
ЗЕРНО УКРАЇНИ: ДРУЖБА З ЛІДЕРАМИ І ПІДКОРЕННЯ НОВИХ РИНКІВ
Про основні напрямки розвитку вітчизняного зернового ринку, про можливості офіційної співпраці України з країнами-світовими лідерами виробництва зерна розповідає президент Української зернової асоціації Володимир Клименко.
ПРОЩАВАЙ, ЄВРОПО…
Скидається, що насправді до Євросоюзу правляча команда і не збиралася. Це був такий собі «жіночий шантаж».
«ЗА ПОКАЗНИКАМИ «ЦІНА-ЯКІСТЬ» МИ ПОВИННІ ПЕРЕВЕРШУВАТИ ЗАКОРДОННІ АНАЛОГИ»
Розмова з головою правління Національної асоціації молочників України «Укрмолпром» Василем Бондаренком
МИКОЛА ПРИСЯЖНЮК: «ГОЛОВНЕ В ДЕРЖБЮДЖЕТІ-2014 – ЗБЕРЕГТИ ПІЛЬГИ ДЛЯ АГРАРІЇВ»
Інтерв’ю Миколи Присяжнюка
«ГАЛУЗЬ ВСУПЕРЕЧ ВИКЛИКАМ ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ І ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ НАС ЦУКРОМ»
Розповідає голова правління Національної асоціації цукровиків України «Укрцукор» Микола Ярчук
УСПІХ – ЦЕ, ПЕРШ ЗА ВСЕ, МЕНШЕ ГОВОРИТИ, А БІЛЬШЕ ТВОРИТИ
Нинішній стан і перспективи розвитку олійно-жирової галузі України
Як завжди у номері:
ВНУТРІШНІ ЗАКУПІВЕЛЬНІ ЦІНИ
Закупівельні ціни на зернові та олійні культури, встановлені на зерноприймальних потужностях провідних вітчизняних агропідприємств.
ЦІНОВІ ТРЕНДИ НА СВІТОВИХ РИНКАХ ЗЕРНА